Schedule

Monday

  • 6:00am - Hot Vinyasa - 60 minutes
  • 10:00am - Original Hot - 60 minutes
  • 12:00pm - Hot Vinyasa - 60 minutes
  • 4:00pm - Original Hot - 60 minutes
  • 4:30pm - Prenatal - 60 minutes
  • 5:30pm - Hot Vinyasa - 60 minutes
  • 6:00pm - Vinyasa - 60 minutes
  • 7:00pm - Original Hot - 90 minutes
  • 7:30pm - Sri Daiva - 75 minutes
  • 9:00pm - Hot Vinyasa - 60 minutes

Tuesday

  • 6:00am - Hot Vinyasa - 60 minutes
  • 10:00am - Original Hot - 60 minutes
  • 12:00pm - Hot Vinyasa - 60 minutes
  • 4:00pm - Original Hot - 60 minutes
  • 5:30pm - Hot Vinyasa - 60 minutes
  • 6:00pm - Vinyasa On Ramp - 60 minutes
  • 7:00pm - Original Hot - 90 minutes
  • 7:30pm - Inversions - 75 minutes
  • 9:00pm - Hot Vinyasa - 60 minutes

Wednesday

  • 6:00am - Hot Vinyasa - 60 minutes
  • 10:00am - Original Hot - 60 minutes
  • 12:00pm - Hot Vinyasa - 60 minutes
  • 4:00pm - Original Hot - 60 minutes
  • 4:30pm - Prenatal - 60 minutes
  • 5:30pm - Hot Vinyasa - 60 minutes
  • 6:00pm - Vinyasa - 60 minutes
  • 7:00pm - Original Hot - 90 minutes
  • 7:30pm - Level II VInyasa - 75 minutes
  • 9:00pm - Hot Vinyasa - 60 minutes

Thursday

  • 6:00am - Hot Vinyasa - 60 minutes
  • 10:00am - Original Hot - 60 minutes
  • 12:00pm - Hot Vinyasa - 60 minutes
  • 4:00pm - Original Hot - 60 minutes
  • 5:30pm - Hot Vinyasa - 60 minutes
  • 6:00pm - Vinyasa On Ramp - 60 minutes
  • 7:00pm - Original Hot - 90 minutes
  • 7:30pm - Yin Yoga - 75 minutes
  • 9:00pm - Hot Vinyasa - 60 minutes

Friday

  • 6:00am - Hot Vinyasa - 60 minutes
  • 10:00am - Original Hot - 60 minutes
  • 12:00pm - Hot Vinyasa - 60 minutes
  • 4:00pm - Original Hot - 60 minutes
  • 5:30pm - Hot Vinyasa - 60 minutes
  • 7:00pm - Original Hot - 90 minutes

Saturday

  • 10:00am - Original Hot - 90 minutes
  • 12:00pm - Yang & Yin - 90 minutes

Sunday

  • 10:00am - Original Hot - 90 minutes
  • 5:00pm - Original Hot - 90 minutes
  • 7:30pm - Vinyasa with Live Music - 60 minutes